om os

Outwest Production er et lille kvalitetsbevidst filmproduktionsselskab baseret i Thy. Vi skaber film med en fortælling - ikke bare om et godt produkt eller en unik ydelse, men i lige så høj grad om menneskene og historierne bag.  Alle produktioner bliver til i et tæt samspil mellem os og kunden, og vi går højt op i, at hver eneste film er af høj kvalitet - visuelt såvel som indholdsmæssigt. I samarbejde med vores netværk af stærke musikere, grafiske designere, colorgradere med flere, har vi mulighed for at trække på de ressourcer, der skal til for at skabe det allerbedste produkt.

 
 
 
Martin.png

Martin Sindal la Cour

Filmfotograf

Med mere end 10 år i filmbranchen har jeg beskæftiget mig med alt fra reklamer, musikvideoer og kunstfilm til kortfilm, dokumentarer, tv-serier og spillefilm. Som filmfotograf har jeg løst opgaver for Bang&Olufsen, Pandora og Carlsberg, men er mindst lige så begejstret for at arbejde med små nyopstartede virksomheder med store visioner. Uanset størrelsen på projektet sætter jeg altid en ære i at skabe et visuelt produkt, som I som virksomhed kan være stolte af.

 
rebecca

Rebecca Sindal la Cour

Kreativ producer

Som uddannet antropolog brænder jeg for at forstå menneskers behov, barrierer og muligheder, og har i offentligt- såvel som i privat regi beskæftiget mig med at skabe indsigter, der kan belyse hvorfor mennesker tænker og handler, som de gør. I Outwest Production har jeg det praktiske overblik over filmproduktionen, men arbejder også med at lære jer og jeres virksomheds kultur at kende og med at omsætte dette til film der giver mening - ikke bare for jer, men ligeledes for jeres brugere, kunder og medarbejdere.